Mar 24, 2012, 11:22 AM

Слънчева пътека 

  Poetry » Other
402 0 0

Слънчева пътека

 

Една безкрайна слънчева пътека

върви пред мен като вълна.

А аз с походка тиха, лека

поисках да я хвана за ръка.

 

Слънчева дъга ми се усмихна,

вятърът побърза пред мен да повърви.

Сякаш с пролетна завивка

мисълта ми пак зави.

 

И се нося белокрила,

нарамила щастието днес.

Тази безкрайна слънчева пътека

ми носи чувства с блага вест.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??