Sep 24, 2009, 5:22 PM

Слънчево 

  Poetry » White poetry
411 0 0

Павилионна улица,

краен квартал,

хорска глъч,

кражби на вяра,

ослепели души

се гневят...

... ветровете са обвити със слама.

 

Булевардни молове,

център пренаселен,

осакатени хора,

войни за любов,

покорени сърца

гонят скръбта...

... дъждовете плачат самотни.

 

Обезпаразитен парк,

конна полиция,

прогледнали деца,

подарени надежди,

мълчаливи лица

дават шанс на смеха...

... игра на дама в слънчева форма.

© Славка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??