Jan 13, 2022, 8:04 AM

Слънчево цвете 

  Poetry » Love
689 0 1

Ти си слънчевото цвете, за което си мисля,

ти си като утринните лъчи,

като утрината роса,

ти си слънчоглед, в които като се огледам ми идва усмивка,

ти си привлекателно цвете,

ти си топлота като топъл летен дъжд,

ти си онова чувство, което изпитваш след горещ шоколад,

ти си просто чисто желание,

ти си красотата в моите очи,

 

усмихни се ти непринудена,

усмихни се ти красива,

усмихни се ти си невероятна жена,

усмихни се ти си слънчево цвете.

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??