Nov 3, 2015, 10:33 PM

Слънчево момиче 

  Poetry » Love
329 0 1

Слънцето изгрява

в светлия простор.

И мене тя огрява -

към спомени отправям взор.

 

Чезне тъма -

чезне нощта -

тя - моята мома,

осени ме с красота.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??