Mar 2, 2006, 4:29 PM

Слънчице 

  Poetry
787 0 0

  Слънчице

Протегнало ръчички,
усмивка ведра,
искренност в очите
и чиста е твоята детска душа.
Слънчице мъничко мое,
как даряваш ме с радост
в тягостни дни.
Мислите ми тъжни ти прогонваш,
само с думичката "мамо".

Родено в болка
дарило светлина.
Протегнало ръчички
с надежда към света.
Ти си моят въздух,
ти си моята душа,
мъничка звездичка
победила всички страхове. 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??