Jan 12, 2017, 5:26 PM

Слънчо 

  Poetry » Other
328 1 4

Слънчо, слънчо - топъл знак.

Идвай бързо с весел бяг.

Да затоплиш равнината.

Да разгониш самотата.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??