Jul 29, 2011, 10:33 PM

Слънчо-гледи 

  Poetry » Other
627 0 2

Ще дойда, знам,
ще дойда пак
при тебе,
слънчогледово
поле...
Отдалече,
много отдалече
ще нося
спомени
от детски
светове...
В слънчевата ти
вълшебна длан,
в принцесата
от приказка
любима
пак
ще се превърна...
Ще се къпя
в детски смях
и гласове,
и едва ли тук
отново

ще се върна...
С детските очи
на остарялото лице
ще те погледна
с поглед чист
и с обич
в радостно сърце,
щастлива пак
ще те прегърна...
И както някога,
когато бях дете,
мечтите си
във слънчо-гледи
ще превърна!

Дейзи Патън
.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•

© Дейзи Патън All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??