Mar 5, 2013, 8:34 PM

Смела 

  Poetry » White poetry
546 0 0

Аз съм буйна трева.

Имам млада душа.

Жива съм. Непокорно бие сърцето ми.

Не се страхувам от вятъра.

Вдигам гордо глава.

Дори да бъда сама.

Всеки път се изправям.

Дъх си поемам. По-силна ставам.

Благодаря на моите предатели!...

© Сиана Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??