Aug 24, 2017, 9:13 AM

Смелост 

  Poetry » Love
220 1 0

Скъпа моя, ненагледна!

Как в очи да те погледна?

Как сърце си да разкрия,

в тебе огън да открия?

 

Между нас любов да грейне,

радостен ветрец да вейне.

За да пламне таз искрица

във семейната зеница.

 

Как със знак да ми отвърнеш

СМЕЛОСТ в мене да ми върнеш?

Вътре в теб да се изправя,

мъжко чудо да направя!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??