Feb 24, 2021, 7:35 AM

Смелост 

  Poetry » Free verse
318 0 1

Не бягай
От дупката в гърдите си
Не се крий
Зад дим и алкохолни пари
Не се преселвай
В игри, филми и романи
Не убивай
Мъдреца в главата си
Слушай
Боли, нали? Слушай...
Симфония от мисли
Вълнуваща - от смях до сълзи
Истинска.
Не бягай от себе си
Не се харесваш?
Друго нямаш, драги, съжалявам.
Работи. Поти се. Плачи. Кърви.
Направи горд - себе си - с теб.

© Доротея All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??