Dec 4, 2013, 2:01 PM  

Смелост (Текст за песен) 

  Poetry » Civilian
939 1 0

        Този текст за песен е написан по поръчка на музиканта NickKoll (Николай Колев), специално за композицията му „Тема за песен”. При негово желание му давам пълни права да използва моя текст за създаване на песен. Ето и линк към мелодията:

 

http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=314782

 

            18 до 35 sec.

 

Събери кураж в душата,

посрещни без страх съдбата –

в този свят коварен, тежък,

е нужна смелост,

за да си ти...

 

            37 до 56 sec.

 

И дори да срещнеш бури –

Февруари ще бъде Юли,

щом в сърцето си ти,

щом в сърцето си ти

носиш огън и светли мечти....

 

          58 до 1 min. и 14 sec.

 

Когато лягаш,

когато ставаш

с думи топли грешките прости –

в своята усмивка обидите

разтопи...

 

1 min. и 17 sec. до 1 min. и 34 sec. 

 

Когато бягаш –

да не забравяш,

че не може ти вечно да си в  бяг

и да се луташ все от бряг на бряг...

 

3 min. и 31 sec. до 3 min. и 46 sec.

 

Когато лягаш,

когато ставаш

с думи топли грешките прости –

в своята усмивка обидите

разтопи...

 

3 min. и 50 sec. до 4 min. и 6 sec.

 

Когато бягаш –

да не забравяш,

че не може ти вечно да си в  бяг

и да се луташ все от бряг на бряг...

 

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??