Jan 21, 2010, 1:33 PM

Смелост за сътворение 

  Poetry
553 0 7

Ще ме посмееш ли със цялата ми грубост,
която като стигма ме ранява.
Отдаденост, разпъната на струни,
и нещо като обич, но от рани.

И аз ще те обичам постмодерно.
Затичана по острото на думите.
Единствен миг, кичозен като нежност,
и две ръце, протегнати към скулите...

Ще се препълним ли?! Наричай ме изгнание
и само на Великдени възкръсвай.
Ще ме посмееш ли?! За кратко, до признание
или самотност ще посяваш и покълваш.

© Евгения Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??