Dec 21, 2007, 6:37 AM

Смях 

  Poetry
1223 0 5
Смях

Хмм, пламък…
… а оттам повява хлад.
Остриета, камък…
… а на пътя прашен…
                     … стои непознат.

Гримаси, викове…
… хорските души горят.
Грехове във стихове…
… редуват се охолство с глад.

Смях раздиращ…
… очите лед изпепели.
Разсмях се аз умиращ…
… победен вик…
                   … на твоите лъжи…

© Рефицул All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??