Jan 30, 2008, 8:36 AM

Смърт 

  Poetry
555 0 1

Тъмнина...

мрак...

пепел...

самота...

 

Нощ...

луна...

кинжал в ръка

и една сълза...

 

Тишина...

пустота...

грехове...

лъжи...

 

Страх...

смърт...

дяволи

и никакви мечти...

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??