Jan 13, 2024, 9:23 AM

Снежинки 

  Poetry » For kids
202 1 0

Бели пеперуди, люпят се в небето.
Толкова красиви,
искам да ги хвана с моите ръчички, да ги уловя и в хербарий да ги закача.
За да имам лятос спомен за летежа,
с който ме въртяхте в вашите рояци.
Но не мога никак аз да ви пленя.
Бързо се изгубва тази красота,
между пръстите остава само
капчица вода.

© Горския All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??