Jan 20, 2021, 12:10 AM

Снежинки 

  Poetry » For kids
849 0 1

Снежинки

 

Добрият Бог ни прати сняг,

хвърчат, летят снежинки,

дружен и прекрасен бяг

на групи и дружинки.

 

Пилей ги вятъра встрани

и те се заиграват,

насам-натам и настрани

всички им се възхищават.

 

Ту едри на парцали

или малки като пух,

свежа радост са ни дали,

излъчват превъзходен дух.

 

 

28.11.2018 г.                 Ивета Попова

© Ивета Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??