Снежна пролет
Бялата картина вън
носи мъничко тъга.
Липсва пролетният звън,
липсва цветната дъга…
И какво да сторя аз,
усмивката да върна?
Може би любов завчас
на зимата да ù отвърна!
Да се гушнем двамата сега,
сливайки се топличко ведно!
Отдадени изцяло на страстта,
зимата и пролетта като едно!
© Манипулирам All rights reserved.