Oct 1, 2016, 10:13 AM  

Снимка 

  Poetry » Love, White poetry
359 0 0

ти нося

тъй малък подарък

от моето сърце

за теб

 

минута по-късно

потъва във пламък

"това е вече спомен,

продължи напред"

 

© Ваяна Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??