Mar 7, 2012, 9:49 AM

Снощи те сънувах, мамо 

  Poetry » Other
700 0 2

                       Снощи те сънувах, мамо

 

Снощи те сънувах, мамо,

такава, каквато последно те видях.

Смалена, усмихната, но блага,

говореше с мен за добро.

 

Казах ти думичка за обич, мамо,

и търсих твоята длан в нощта.

Погледна ме, повика,

някак си помилва ме с ръка.

 

Прости ми, майко, но преди не знаех

как времето си с теб да поделя.

Не ти казах колко те обичам,

а сега те търся в нощта.

 

Тежат ми годините, мамо,

от грижи, работа, тъга.

Изправена, сега се моля

да бъда като теб силна и добра!

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??