Aug 29, 2012, 1:17 PM  

Социални проблеми 

  Poetry » Civilian
447 1 0

Лъжат ни бойковци койоти.

Пълни са те с имоти.

А клошар на улицата стои.

Бедният, няма какво да яде. Плачи!

 

Редно ли е хората на труда да мизеруват

и пенсионерите почти да гладуват,

а хайлайфът престъпен да печели

за сметка на деца умрели?!

 

Да се борим за законност и ред

и от чешмите ще потече мед.

На мизерията да турим край.

Да ги вкараме в затвора и ще бъде рай!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??