Sep 8, 2012, 11:50 AM

"Социално ангажиран" премиер 

  Poetry » Civilian
501 0 0

Изборите за парламент наближават.

До социалната тема бойковците се доближават.

Три години доходите не мърдат.

Сега популистите се сетиха да се размърдат.

Мутра ще ми говори за места работни.

Той, който остави на улицата хиляди безработни,

за да печелят хората му имотни

(ликвидира се бизнес малък и среден)

и съкращава железничари и лекари по начин вреден.

Пази боже от реформатори такива!
А народът пак заспива... 

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??