София - Бургас -
бързо, акуратно.
Къщичка до Влас,
тихо и приятно.
Вдигнати платна,
бели мокасини.
Страшна - суета,
цайси и бикини.
Ком край Емине,
кремчета и пози.
Приказки менте,
три букета рози.
Шотове безброй,
хапове за болка.
Нощният прибой,
мила богомолка.
Чувство за вина,
паднали пердета.
Хвръкнала глава,
кучешки кълбета.
Пясък под гърба,
охкане на плажа.
Спазми сутринта,
тоалетна стража.
Плащане без бой,
бърза магистрала.
Пладнешки запой,
София, квартала.
Юри
Йовев
Май
2020 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.
Марко!
😀😀😀
Много прав си, Марко -
Беше, квото беше!
С младите - другарки
доста ни вървеше!
Днес сме... на години -
пълни... и тревожни...
В страшни карантини
с нашите госпожи!