Feb 15, 2023, 6:34 PM

Сол за из път 

  Poetry » Other
446 7 12

Светло е. Шумно е.

Както преди.

Време е. Свършва се.

В кръг ни върти.

 

Случва се. Счупва се.

Крехък, светът

крие в очите ни

сол за из път...

 

Гарата - твоя е.

Влакът е мой.

Всичко случайно е.

Идва завой.

 

Губят душите

ни своя покой.

Движа се. В пулса си.

Ритъм без звук.

 

Още съм. Още си.

Някъде. Тук. 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??