May 28, 2011, 10:41 AM

Солен кристал блести на твойта гръд 

  Poetry » Erotic
1166 0 1

СОЛЕН КРИСТАЛ БЛЕСТИ НА ТВОЙТА ГРЪД

Солен кристал блести на твойта гръд,
останал спомен от милувка на вълна...
Събужда в мене таен порив твърд
до тоз кристал аз жадни устни да допра.

Облизал бих тогаз таз гръд с език,
със плам аз лудия копнеж да осоля.
И да роди плътта във жад възторжен вик,
и, осолена, да ни изгори в тоз миг страстта!

30.01.2011г.
10 часа

© Добромир Пенков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??