Apr 17, 2024, 4:57 PM

Соло за тромпет 

  Poetry
95 0 1

Дъждът е соло за тромпет
от багри, форми и от звуци.
Един безкраен хоровод
по керемиди и улуци.

Дъждът е соло за тромпет
от най-високата си кула.
От най-високия куплет.
От времето на Калигула.

Дъждът е соло за тромпет
в една безкрайна кавалкада.
В един безкраен хоровод
за всички на площада.

© Георги Ревов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??