Dec 20, 2009, 1:32 PM

Солта на живота 

  Poetry » Love
1174 0 4

Солта на живота

 


Онази невидима сила, която движи света -
е най-силното и възвишено чувство в живота!
Емоция, обвита в загадъчност... Тя твори чудеса!
Най-силното изживяване! На живота - солта!
Без нея животът ни би бил безсмислен!
Била е причина дори за война...
Върховна емоция - незабравима, болезнена, истинска!
Караща ни да вършим дори щури неща...
Изживяване вълшебно и незабравимо!
Понякога еуфория кратка дори...
Но би било жалко и непростимо
да не получим тази награда - макар и поне миг дори!
Тя начало е на велики трагедии!
Но и творецът на живия свят!
Че от нея родени сме и от нея създадени!
Любовта - оправдаваща всичко! На живота най-прекрасният цвят! 



Елена Найденова - Sun

 

 

Авторски клип по този стих:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-199165

© Елена Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви Вик и Ангел!
    Весели празници!
  • "Но би било жалко и непростимо
    да не получим тази награда - макар и поне миг дори!"
    Пожелавам ти не само един миг от нея!
    Поздрави за красивия стих, Елена!
  • Много силни разсъждения за едно изконно чувство...
    Поздрав!
  • Харесах!
    "На живота най-прекрасният цвят!"
Random works
: ??:??