Jan 22, 2008, 11:04 AM

Sometimes I Feel Like Screaming (Понякога ми се иска да крещя) 

  Poetry
1007 0 19

Уютна стая, самота

заслушан във испанската китара,

разнищвам в сънна голота

скръбта в мелодията стара,

догарят свещите до мен,

а струните в испанската китара,

избягали от вечен тлен,

трептят в мелодията стара,

отпивам глътките сподавен стон

от звуците в испанската китара,

мелодия от древен Вавилон

и пушек на запалена цигара...

Понякога ми идва да крещя

с дъха на северния вятър,

докато звуците блестят

в мелодията на гротесков театър.

© Димитър Станчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??