Jan 30, 2018, 2:58 PM

Соната 

  Poetry » Love
463 0 0

Нощта е нежна,  

нощта е млада!

С любов копнежна,

негá..., наслада!

Без думи пее, 

а мракът страст е, 

във устни слее

горчиво-сластна...

Нощта е дива, 

вкус, аромати...

А в тишината –

луна! Соната!...

© Дида Христозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??