Jun 25, 2019, 8:29 PM

Спасение 

  Poetry » Free verse
612 0 0

На дъното съм.

А върху гладката повърхност –

деца играят – мехурчета от кислород.

 

1994 г.

© Милена Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??