Jan 12, 2014, 6:30 PM

Спасение 

  Poetry » Other
613 0 0

Повечето хора - просто живеят,

а аз просто живея и пиша.

Пиша, за да се спася

от живота,

изживян без да бъде описан...

Пиша... и чета,

чета за живота,

който вече е описан

от други търсещи спасение...

 

© az All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??