Jul 13, 2011, 12:18 AM

Спасение 

  Poetry » Phylosophy
441 0 3

Спасение

 

Думите изчезват в тишината.

Сянката се крие зад мъгла.

Танцуващите силуети изчезват.

Над душата ми се спуска мрака.

 

Изморената болка се промъква.

Полазва тялото ми и попива бавно.

Усещам как ме обладава.

И после тихо ме завладява.

 

Стъпки тихи се долавят.

С черна роба  приближава.

Гостенка неканена се появява.

( СМЪРТТА.)

Болното тяло покорява.

 

Взима грозната душа.

Разпокъсана и боса.

Отвежда я във вечността.

Да не бъде повече сама.

 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??