Jul 17, 2011, 2:04 PM

Спасявай се! 

  Poetry » Love
609 1 3

Спасявай се сам! Докато можеш.

Преди да си ми обсебил ума.

Че после загубен си. Няма спасение.

Невъзможно е тебе от мен да спася.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??