Не се опаковай с вещи от битака.
И не скривай душата си
зад евтини гримаси.
Не насаждай чуждо мнение
по тънката си талия.
И не търси красотата в цифрите суетни.
Моля те, не бъди идеална.
Защото
всеки път,
когато си
себе си,
ти си специална ...
© M.M All rights reserved.
себе си,
ти си специална."
Много хубаво!