Feb 5, 2020, 4:29 PM

Спестена мъдрост 

  Poetry » Phylosophy
540 0 0

За лошо ли или добро,

аз гледам през едно прозорче.

Не искам злато, ни сребро,

а само къщичка със дворче.

 

Аз искам този малък дом

и в него да минават дните.

Със чашка вино, с чашка ром

да си достигна старините.

 

За лошо ли или добро,

аз гледам през това прозорче.

И нямам злато, ни сребро,

но мъдрост пазя във трезорче!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??