May 29, 2018, 1:49 AM

Спи,спи 

  Poetry
424 0 1

С нощта се приспиваме бавно,

в унес ме люлее твоето име.

Ти - сънен спомен, мечта, тайна,

едно момче на двадесет години.

 

Защо не си тръгваш от мене?

Защо ме преследват две сини очи?

Нали в леглото, прегърнал ме,

мъжът ми шепти - Обичам те, спи,спи...

© Вяра Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??