Feb 20, 2021, 2:17 PM  

Спинкай 

  Poetry » Other
233 3 1

Спи ми, спи, кокерче любимо,

татко стар над тебе бди!

Спи ми спи, злато мое,

татко всичко, ще реши!

 

Да си лягаш по леглата,

да се мушиш под дивана...

Само ти живей! Бъди!

Татко всичко, ще прости

 

Знам, че нямаш и стотинка

жълта, жълтичка дори!

В най - известна банка.

Тате всичко, ще реши!

 

Ти си мойто скъпо злато,

ти си моят слънчев ден!

А да тръгнеш?! Там! Оттатък!

Идвай мен оттук вземи!

 

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??