Feb 9, 2010, 2:45 PM

Спирам да пиша 

  Poetry » Love
884 0 5

Не мога да пиша... Вече не мога...

И вдъхновение нямам, думите бягат...

Мисля, премислям мечти и тревоги,

но на листа  римите някак засядат...

 

Не мога да пиша... Писах за всичко в живота.

Писах за хубаво, лошо, писах изцяло за теб.

ти се побираше в буквите, в римите, във всяка нота...

ти беше огънят, бурята, вятърът, тънкият лед...

 

Нямам талант ли?! Дори над това се замислям...

И колко музи може да има поет?

Не е ли творчество всичко в света да описвам,

или единствено мога да пиша за теб?

 

Няма да пиша! Ще спра и ще чакам...

Да дойде той, тласъкът, поривът нов...

Трябва да знам стихове ли реални създавам,

или рисувам с думи вечната муза Любов?!

 

 

 

© Елена Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??