Dec 15, 2023, 11:15 AM  

Споделени мигове 

  Poetry » Love, Erotic
337 3 3
 

Бонбонче си ми сладко, сладко,
което за вкуса ми е наслада.
И стихове редя по кожата ти гладка,
в живота си ми моята награда!

И аз Обичам да се наслаждавам
на миговете топли, споделени,
когато в своите ръце те притежавам,
а в твоите... ти имаш мене...

 

04.04.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??