Apr 29, 2016, 12:19 AM

Споделено пътуване 

  Poetry » Love
520 0 0

Пътувам с надеждата, тя обеща ми щастлив край. 
Попитах я какво ще поиска в замяна? 
Отговори ми "само любов ми дай".

 

Излъга ме и тръгнах, понесох целия си багаж. 
Месеци... Години се минаха, 
а пред нас мираж след мираж...

 

Достигнахме поредният и тя ръчка ме в ребрата
"Нали ти казах, че ще го намерим... 
Хайде слагай си крилата! "

 

А аз слушам я, но ми дотегна вече и планове кроя, 
как пътя да зарежа, а нея да унищожа.

© Пенка Ламбева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??