May 16, 2006, 4:59 PM

Спомен 

  Poetry
746 0 1

Лятото дойде красиво.
А морето пак е сиво.
И сърцето прокървява,
спомен тук се появява.

   Влюбено момиче се усмихва,
   а момчето в нея се притиска,
   гледат облачета сини
   и вълните-балерини.

Споменът се спира тука.
А момичето ридае,
няма този които тя желае.
Той е с друга самодива
и ръцете и обвива.

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Наистина е много хубаво!... Но повечето ти стихчета са все тъжни...
Random works
: ??:??