Apr 29, 2010, 2:57 PM

Спомен 

  Poetry » Love
533 0 1


Спомен – буболече.

В мислите пълзи ми.

Лицето ти – далече.

Но в душата рими.

Сърцето окрилено.

От твоите лъчи.

Лицето озарено.

Говори със очи.

На перона пак съм днес.

Задъхана, нетърпелива.

Ела, от влака слез.

С целувка дай ми сила.

С ръце обвий ме.

Както бе преди.

Нощта завий ме.

И до мен бъди.

Спомен – буболече.

В мислите пълзи ми.

Лицето ти – далече.

Но в душата рими.

© Зорница Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Спомен – буболече.

    В мислите пълзи ми.

    Лицето ти – далече.

    Но в душата рими.

    Много ми хареса! Поздрави!
Random works
: ??:??