Jan 11, 2008, 12:57 PM

Спомен 

  Poetry
1044 1 3
Споменът за нас винаги ще ни свързва
и винаги ще ни разделя,
ще издига мост помежду ни
и пропаст ще дълбае под краката ни.
Ние сами чертаем собсвената си съдба -
дали да паднем в пропастта
или да се срещнем там, на моста
и заедно да продължим към вечността,
дали да бъдем честни,
отдадени на чувства и желания
или да се крием зад лъжите безконечни
и сами да съградим свят, пълен със страдания.
За себе си реших:
ще те чакам там, на моста...
Ела сега!
Утре ще е късно и непоправимо...
Улови мига!

© Усмивка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??