Feb 3, 2019, 5:18 PM

Спомен 

  Poetry » Love, Free verse
351 0 2

Спомен

 

И камъка се стопля,
когато му дадеш топлина.
Сърцето ми страда до смърт
изпитва страх от раздяла.
Хубава е песента изпята за любов
само, че мене ме наранява.
Мълчанието е добро в тишината
Сама си ходя покрай морето
и бризът ме гали вместо тебе,
а твоята длан я няма.
На нашата пейка навярно
не си поседнал сам.
Бъди жив и здрав
и любов дарявай на света,
хубав е денят и аз обичам,
да прелиствам спомена на нашето време.

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??