Dec 13, 2006, 11:59 PM

Спомен и мечта  

  Poetry
1208 0 4

Към спомените пак се връщам,
за да те видя за последен път.
Образът ти в сянка се превръща,
от съзнанието всеки миг бледнее.

Картината, за теб, която пазех,
сега е само скица вътре в мен.
От спомените щтрихите запазих,
с надежда да се върнеш променен.

Още чувствам твоите прегръдки.
И друг до днес не ги изтри.
на устните са твоите целувки,
оставили в сърцето ми мечти.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??