Feb 6, 2008, 8:53 AM

Спомен от теб 

  Poetry » Other
859 0 5

Напомняш ми онези мигове,

в които потъвам в безвремие.

Въздухът гори на парчета

по пътя на пратена целувка,

носена от градските врабчета,

напомняш ми за раздяла.

Напомняш ми онези пролетни утрини,

които започват с усмивка,

но свършват с копнеж по недокосната милувка.

Напомняш ми за изгубено куче,

което никой не връща вкъщи,

за протегнати длани, несрещащи прегръдка.

Напомняш ми билките в двора,

които обичам да слагам в чая,

а те го правят горчив, и замайва.

Напомняш ми онзи объркан трепет

на листата -

от първия студен ветрец над земята,

напомняш ми  тъжната песен над полята.

Напомняш ми забравата,

на образи, пропити в сърцето,

на аромата на люляка в градината,

на който се усмихваше небето.

Напомняш ми за болката от загубата,

даде ми всичко, и нищо не взе.

Твоят образ онзи минал ден със слънцето дойде.

 

 

© Нати All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??