Oct 14, 2008, 7:38 AM

Спомен в огледало 

  Poetry
590 0 1
              Спомен в огледало

Спомена за теб ще пази огледалото.
Не искай нищо вече от мен!
Оставих да спи неподвижно махалото
и някъде загубих своя ден.

Загубих и своята нощ, и време.
И тишината някъде в мрака спи
Превърна сърцето ми в бреме,
което,потопено в самота, ще ми тежи.

И бавно залязва моята душа...
Разтапя се пламъкът в моите очи.
Обулвам се постепенно в сивкава мъгла
и се крия зад изкривените си усмивки.


© Елица Малева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??