Feb 15, 2008, 7:44 PM

Спомен за любов 

  Poetry » Love
826 0 3

Тази болка сладка в гърдите,

един вълнуващ танц на любовта.

Прегръдки и целувки под звездите.

Безсънна нощ - щастлива самота.

И този спомен ще остане вечен,

ще пълни с нежност две сърца.

Че имало е път, макар далечен,

когато бяхме още мънички деца...

© Папи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??