Apr 4, 2007, 6:46 PM

Спомен за теб 

  Poetry
913 0 3
Щом утрото очи отвори,
Зората спомена за теб ми връща,
любов и нежност ме обгръщат
и с трепет нов сърцето ми говори.

Къде си ти, защо не си до мен?
Самотно тялото за теб копнее,
самотна и душата е без теб
и без целувките ти тя линее.

Безкрайни, нижат се за мене часовете,
денят навъсено сумти,
усмивката ми чезне и се крие:
как искам пак до мене да си ти! 

© Недка Коеджикова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??