Dec 14, 2009, 2:49 PM

Спомен за теб 

  Poetry » Love
486 0 0

 

 

Споменът за теб няма да умре в сърцето.

За теб, за мен, разрухата на нашата любов.

Разруши я и замина,

но и ти не ще си щастлив.

Не се завръщай повече при мен.

Вратата е затворена за теб завинаги.

© Диляна Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??