Mar 7, 2010, 9:33 PM

Спомени 

  Poetry » Other
486 0 0

Спомени, спомени -

неизбледняващи сенки.

Спомени, спомени

на отдавнашни сценки.

 

Една ярка светлина

пробива сенчестата тъмнина.

Феерия от чувства и дела,

смесени са радост и тъга.

 

Спомени желани

с продължения мечтани,

или кошмари отричани

със съжаления изричани.

 

Старата лента, белият екран -

един дълъг филм, многократно игран.

Един живот, много пъти изживян,

един дълъг път, все още неизвървян.

 

Спомени, спомени -

цветни и сиви.

Спомени, спомени -

далечни и живи...

© Никол Петрунова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??